Zeilen leer je bij de Watersport Vereniging Wormer, de WVW

Ook dit jaar wil de WVW kinderen uit Wormerland en aanliggende gemeenten kennis laten maken met de zeilsport. In hun kennismakingscursus ligt de nadruk op het vertrouwd worden met reddingsvest, wind, water en wiebelende bootjes.

De kinderen varen met zijn tweeën in de volledig uitgeruste optimist. De boot ligt dan wat stabieler in het water. De eerste lessen vinden in de havensloot plaats waar het wat beschut is. Later wordt er op het Zwet gevaren. Het aantal deelnemers is met in totaal negen optimisten beperkt.

Meedoen? Ga naar de site! watersportverenigingwormer.nl/jeugdzeilen Hier vind je aanvullende informatie en kun je je opgeven. Wie het zeilen leuk vindt, kan na de zomervakantie deelnemen aan de vervolg- cursus van vijf lessen, waarbij je zelfstandig in een optimist vaart.

Eerst even kijken?
Dat kan, je bent van harte welkom. Op de zondagen 16 en 30 mei wordt er lesgegeven aan blok 3, blok 5 en het wedstrijdblok. Ongeveer vanaf 10.00 en 14.00 uur zijn de boten ter hoogte van de WVW havensloot op het Zwet aan het oefenen.

Als je geen boot hebt om te gaan kijken, laat dit dan even aan de WVW weten via het mailadres [email protected]
Dan proberen zij wat te regelen. Via dit mail- adres kun je ook eventuele vragen stellen.

CWO erkend
De zeilopleidingen van de WVW zijn CWO erkend, met gediplomeerde ervaren zeilinstructeurs en erkende diploma’s. Veiligheid, plezier en uitdaging staan voorop!

Kenningsmakingscursus zeilen
Data: 5 – 12 – 19 juni en 3 juli
Dag: zaterdag
Tijd: ochtend of middaggroep
Voor wie: kinderen vanaf 8 jaar oud met een zwemdiploma A
Kosten: € 25,00
Uiterlijk opgeven voor: 31 mei

watersportverenigingwormer.nl/jeugdzeilen

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Eten uit de berm

vrijdag 18 juni 2021|