WormerWonen: o.a. nieuwbouw Oost-Knollendam en jaarverslag 2021

WormerWonen is met ruim 2200 woningen een van de sociale verhuurders in de Zaanstreek. Door grote lokale en maatschappelijke betrokkenheid werkt WormerWonen voor én samen met haar huurders aan betaalbaar en prettig wonen in leefbare buurten. Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze projecten in Wormer en omgeving.

VOORDELEN VAN MIJN WORMERWONEN

Als huurder van WormerWonen kunt u zich gratis registreren voor ons huurdersportaal Mijn WormerWonen. Via Mijn WormerWonen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week allerlei woonzaken zelf makkelijk en snel regelen.

We lichten een aantal handige functies uit:
1. Uw gegevens inzien of wijzigen
Via het huurdersportaal kunt u altijd uw gegevens inzien. Zoals uw gezinssamenstelling, maar ook praktische gegevens zoals uw e-mailadres en telefoonnummer. U kunt de gegevens zelf wijzigen indien nodig. Ook kunt u hier alle informatie over uw woning terugvinden. Zoals hoe de woningwaardering en de huurprijs zijn opgebouwd. Hier kunt u ook uw betaalwijze aanpassen. Betaalt u de maandelijkse huur nog via een handmatige overboeking? Dit kunt u hier gemakkelijk omzetten in een automatische incasso.

2. Uw financiën beheren
Via het tabblad ‘financiën’ ziet u uw financiële situatie. U kunt zien of u een huurachterstand heeft en kunt eventueel een betalingsregeling aanvragen. Het kan zijn dat er dat er naar aanleiding van uw aanvraag telefonisch contact met u wordt opgenomen.

3. Reparatieverzoek
Lekt uw kraan? Of is er iets met uw CV-ketel? Via Mijn WormerWonen kunt u in een paar stappen een reparatieverzoek indienen. Ga naar het tabblad ‘onderhoud’ en geef aan om wat voor soort reparatie het gaat. De wijk/woonconsulent of een monteur van een extern bedrijf komt dan bij u langs om de reparatie uit te voeren.

4. Een terugbelverzoek indienen
Heeft u een vraag aan WormerWonen? Of wilt u gewoon met ons in gesprek? Via de functie ‘ik wil graag…’ kunt u een terugbelverzoek indienen. Geef in uw verzoek aan waarover u het wilt hebben. Een medewerker van WormerWonen neemt dan vanzelf contact met u op.

5. Uw correspondentie met WormerWonen overzichtelijk op één plek
Niet-vertrouwelijke documenten worden hier voor u bewaard. Zo hoeft u geen stapels papier te bewaren en kunt u de documenten ook niet kwijtraken. Alles kunt u terugvinden onder het tabblad ‘correspondentie’.

Aanmelden?
U kunt uw huurdersnummer en verificatiecode aanvragen door te bellen of te mailen naar onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer (075) 642 64 21. In de middag zijn wij telefonisch niet bereikbaar, maar kunt u contact met ons opnemen via een gesproken bericht of per e-mail via info@wormerwonen.nl.

NIEUWBOUW SLUISSTRAAT OOSTKNOLLENDAM VAN START!

WormerWonen, gemeente Wormerland en bouwpartners HSB Bouw en Floris Infra hebben een moeilijke puzzel gelegd voor een invullingsplan voor Oostknollendam. In opdracht van WormerWonen gaat HSB 8 sociale huurwoningen bouwen aan de even zijde van de Sluisstraat. Ten noorden van de sloot worden 3 vrijstaande woningen en 4 rijtjeswoningen in de koopsector gerealiseerd. Gisteravond hebben de betrokken partijen hun overeenstemming beklonken.

Het plan kwam moeilijk van de grond. Dit had alles te maken met de moeilijke bouwlocatie. Het vergde veel en gedetailleerde afstemming tussen gespecialiseerde en lokaal bekende bedrijven om tot een goede en ook financieel haalbare aanpak te komen. Dat is nu gelukt. WormerWonen directeur John van Nimwegen zegt hierover: ‘het is een kleine, moeilijk bereikbare locatie. Dat is lastig om bouw- en woonrijp te maken. Liefst doen we dat in één keer, vooral om de overlast te beperken voor de omwonenden.’ Het woningbouwplan past volledig binnen het bestemmingsplan dat de gemeente in 2018 heeft vastgesteld.

De werkzaamheden voor bouw en woonrijpmaken gaan nog in september van start. De woningen staan op dat moment ook bij KRK Makelaars op de verkoopwebsite. Start van de bouwwerkzaamheden wordt echter niet in dit jaar verwacht. Eerst moeten de grondwerkzaamheden volledig zijn afgerond.

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten? Kijk dan op onze website voor meer informatie: www.wormerwonen.nl en volg ons via facebook, twitter en instagram.

INFOGRAPHIC JAAR VERSLAG 2021

Net als vorig jaar, heeft WormerWonen ook dit jaar weer een infographic laten maken van het jaarverslag. In de infographic staan de werkzaamheden en resultaten van WormerWonen in 2021 samengevat.

Meer weten?

Heeft u een vraag of zoekt u informatie over een project? Kijk op www.wormerwonen.nl, bel ons op (075) 642 64 21 of stuur een email aan info@wormerwonen.nl.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?