WormerWonen: o.a. de oplevering van de Spatterportiekwoningen

WormerWonen is met ruim 2200 woningen een van de sociale verhuurders in de Zaanstreek. Door grote lokale en maatschappelijke betrokkenheid werkt WormerWonen voor én samen met haar huurders aan betaalbaar en prettig wonen in leefbare buurten. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze projecten in Wormer en omgeving.

De oplevering van de Spatterportiek woningen

Het is zover! De bouw van de nieuwe appartementen aan de Spatterstraat is bijna klaar. Het is nog even wachten op de laatste details om de puntjes op de i te zetten voor de woningen worden opgeleverd, maar dit zal niet lang meer gaan duren. De portiek- woningen vormen het sluitstuk van de vernieuwing van de Molenbuurt in Wormer en dragen bij aan de ambitie van de gemeente om het aantal woningen in het algemeen en het aantal sociale huurwoningen in het bijzonder uit te breiden. Onlangs zijn de huurprijzen bekend gemaakt. Meer informatie over de nieuwe appartementen aan de Spatterstraat, zoals de publicatie op WoningNet, de brochure en plattegronden, kunt u vinden op onze website www.wormerwonen.nl, projecten, nieuwbouw Spatterstraat.

Het gemak van Mijn WormerWonen

Bent u huurder van WormerWonen en kent u het gemak van Mijn WormerWonen al? Op dit huurdersportaal heeft u o.a. inzicht in uw huurcontract, uw huuropbouw, betalingsoverzicht en woningwaardering. U kunt online de huur opzeggen, toe- stemming vragen om in uw huis te klussen of overlast melden. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt zich voor Mijn WormerWonen aanmelden via onze website www.wormerwonen.nl

Reparatieverzoek? Ook dat kunt u online indienen en zelf inplannen via Mijn Wormer- Wonen. Op zoek naar een nieuwe woning? Op onze website kunt u alle woningen

van WormerWonen bekijken, met foto’s, omschrijving en plattegronden. Daar wordt in de toekomst nog een mogelijkheid aan toegevoegd dat u zich voor een bepaalde woning kunt aanmelden en bericht ontvangt als deze woning vrijkomt en via WoningNet wordt aangeboden.

Energie besparen: goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

Een goed begin van 2021 door energie te besparen en daar- mee aan het eind van het jaar meer geld over te houden in uw portemonnee. Met deze handige tips gaat dat zeker lukken! Wist u dat u tot 10% minder gas gebruikt als u de verwarming 2 graden lager zet? Met deze tips bespaart u op het verwarmen van uw woning:
• Laat in koude maanden overdag de gordijnen open en uw zonne- schermen omhoog. De zon verwarmt dan namelijk de ruimte. Hierdoor kunt u de verwarming niet of lager aanzetten.
• Sluit ‘s avonds de gordijnen, tenzij de gordijnen voor de verwarming hangen.
• Zet de thermostaat vanaf een uur voor u vertrekt en voor u gaat slapen lager.
• Een graadje lager stoken als u thuis bent, bespaart ook.
• Gebruik een klokthermostaat, en thermostaatkranen op de radiatoren.
Dat zorgt voor meer comfort en minder gasgebruik.

Wilt u meer tips?
Op de websites van Milieu Centraal en de Energielastenverlager vindt u meer tips om te besparen op uw energierekening.

Buitengesloten en nu?

Het overkomt iedereen wel eens. De voordeur van uw woning valt in het slot, u staat buiten en de sleutels liggen nog binnen. Of u heeft uw sleutel verloren. Bekende en erg vervelende situaties. Hoe lost u dit op? Is er geen reservesleutel aanwezig, dan moet u in deze gevallen zelf contact opnemen met een slotenmaker uit uw omgeving. WormerWonen heeft geen (reserve)sleutels van haar woningen in bezit. Wij maken namelijk regelmatig mee dat men ons belt voor een sleutel, maar wij kunnen u daar helaas niet bij helpen. Spreek altijd vooraf met de slotenmaker een prijs af om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen. De kosten zijn al gauw € 150 à € 200. De kosten voor verwijderen van het oude slot en het aanbrengen van een nieuw slot worden niet door WormerWonen vergoed. Om deze situatie te voorkomen geven wij u het advies om een buurman, kennis of familielid één sleutel van uw woning te geven. U kunt ons natuurlijk wel altijd bellen voor advies over een slotenmaker.

Blijf met ons in contact!

Op www.wormerwonen.nl vindt u informatie over onze organisatie, woningen, garages en nieuwbouwprojecten. Maar we blijven ook op andere manieren graag met u in contact. Wist u dat u WormerWonen ook op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram kunt volgen?

Op Facebook worden volgers op de hoogte gehouden van interessante ontwikkelingen in de Zaanstreek, waaronder de activiteiten van WormerWonen. Ook worden budget- en veiligheidstips gegeven of leuke evenementen in de Zaanstreek getipt. U vindt er fotoalbums van alle bouwprojecten, waarin

de bouw op de voet gevolgd wordt. Af en toe plaatst WormerWonen een film van een bouwproject of deelt een historische film van haar werkgebied.

Op Twitter maakt WormerWonen vooral melding van geplande bijeenkomsten, of geeft zij uitleg over de activiteiten van de corporatie. De informatie op LinkedIn is meer professioneel van aard en heeft betrekking op (mijlpalen) in projecten, of andere bedrijfsmatige ontwikkelingen binnen WormerWonen. Op Instagram deelt WormerWonen vooral foto’s van de nieuwbouwprojecten.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug