WormerWieken in beweging

In de kleuterklassen is Icbs WormerWieken na de mei­ vakantie van start gegaan met het nieuwe thema: ‘Vervoer’! In alle drie de klassen wordt hier op verschillende manieren aan gewerkt.

Zo is er een eigen vervoersmiddelen museum van speelgoed. Van een vliegtuig tot aan een brandweerauto, het is er allemaal vindbaar. Naast het bezitten van een museum runnen de kleuterklassen ook hun eigen fietsen­ makerij. Heeft u een lekke fietsband, zitten
uw spaken los of zijn uw handremmen stuk? Geen probleem! De fietsenmakers van Wormer­ Wieken regelen het voor u. Zoals u kunt zien op de foto’s wordt er zorgvuldig gewerkt in de fietsenmakerij.

Naast het harde werken in de fietsenmakerij is het ook belangrijk om lekker te bewegen in de buitenlucht. Dit konden de kinderen volop doen tijdens de sportdag. Deze sportdag werd georganiseerd door een oud­leerling van de school. Er waren ontzettend veel leuke onder­ delen waarbij de kinderen konden bewegen. Onder begeleiding van groep achters gingen ze van start. Tikkertje, het parachutespel, een bobbelbaan, touwtrekken en nog veel meer. Het was er allemaal. De kinderen deden vol enthousiasme mee!

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?