Welzijn Wonen Plus: Samen is leuker dan alleen

Naar het theater, dat leuke museum bezoeken, of een dagje heerlijk fietsen in de natuur. Dat zijn leuke dingen om te doen. En dat kan natuurlijk ook prima alleen, maar soms is het leuker om dingen samen te doen.

Op maandag 25 oktober van 13.00–14.30 uur organiseren we in De Omslag in Wormer de bijeenkomst ‘Samen is leuker dan alleen’. Deze middag kunt u andere mensen ontmoeten om samen iets leuks te doen. Houdt u bij- voorbeeld van wandelen, fietsen, naar de film gaan, of het bezoeken van een museum? Wilt u mensen leren kennen om dit mee te doen, of om wellicht samen een nieuwe hobby op te pakken? Kom dan langs!

De bedoeling van deze middag is om te kijken welke gezamenlijke interesses er zijn en of er een (vriendschappelijke) klik is om samen iets leuks te ondernemen. U kunt zich aanmelden op [email protected] of telefonisch 075- 641 96 68 (ma t/m vrij 09.30-12.00 uur). Wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee. Graag tot dan!

Hoe gaat het met u?

‘Goedemorgen, hoe gaat het met u? Lekker geslapen?’ Dat is toch best een fijn begin van de dag. Zeker als u bijvoorbeeld alleen woont en niet iedere dag iemand spreekt. Als deelnemer van de telefooncirkel wordt u iedere ochtend gebeld door een van de vrijwilligers. Dit zijn korte gesprekjes om te horen hoe het met u gaat en of u goed bent opgestaan. Dit geeft een veilig gevoel en wordt ervaren als een prettig contactmoment. Daarnaast ontmoeten vrijwilligers en abonnees elkaar een paar keer per jaar bij een gezellige activiteit.

Janny Krstevski (deelnemer sinds oktober 2020): ‘Na het overlijden van mijn man, ben ik lid geworden van WelzijnWonenPlus en van de Telefooncirkel. Ook al duren de gesprekjes maar kort, ik wacht iedere ochtend met smart op het telefoontje. Ze zijn altijd zo belangstellend en vragen wat ik die dag ga doen. Dat is voor mij een extra stimulans om daar al van te voren over na te denken en dingen te plannen. Het is ook leuk dat er af en toe wat wordt georganiseerd door de vrijwilligers.
Zo hebben we in juli lekker koffie gedronken bij De Hofjes op het terras. Het was zo leuk om eindelijk ook de gezichten te zien van de lieve dames die mij bellen!’

Wilt u ook gebruik maken van de Telefooncirkel? Neem dan even contact met ons op, we helpen u graag!

Te Gast in herfstsfeer

Op woensdag 13 oktober 2021 organiseren we weer de eerste ‘Te Gast’ sinds anderhalf jaar. We starten in een wat kleinere setting dan u van ons gewend bent en nog niet met een volledige 3-gangenlunch, maar gezellig wordt het zeker! We starten de middag met een huisgemaakte soep en vers gebakken brood. Daarna gaan we een herfstwindlicht maken en krijgt u nog een lekker kopje koffie, of thee met taart.

Datum: woensdag 13 oktober
Locatie: De Omslag, Faunastraat 68 in Wormer
Tijd: 12.15 tot 15.00 uur
Kosten: € 8,- (voor niet-abonnees € 10,-)
Er is plaats voor 25 personen, dus reserveer snel!

Informatie

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Hier vindt u ons:

WelzijnWonenPlus
Faunastraat 68 (in de Omslag t/o de Vomar)
1531 WH Wormer
075-641 96 68 (ma t/m vr 09.30-12.00 uur)
[email protected]lus.nl
www.welzijnwonenplus.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?