Welzijn Wonen Plus: o.a. week tegen Eenzaamheid, bijeenkomst Te Gast

Week tegen Eenzaamheid – samen een gebakje eten

Van 29 september t/m 6 oktober is de landelijke week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week verrassen we graag zoveel mogelijk mensen met een bezoek en een gebakje. Ontelbaar veel mensen in Nederland, jong én oud, voelen zich regelmatig eenzaam. Heel fijn als er dan iemand op bezoek komt om dan gezamenlijk even koffie te drinken met iets lekkers erbij! Samen met onze lieve vrijwilligers en u willen we tijdens deze week aandacht vragen voor deze groep. Wij hebben Brood en Banketbakkerij Kaskes bereid gevonden om dit initiatief mede te ondersteunen en zijn hen daar zeer erkentelijk voor! Wilt u graag deze week bezoek ontvangen óf wilt u uzelf aanmelden om een gebakje bij iemand te brengen? Laat het ons dan weten!

Hoe werkt de gebakjesactie?
Meld u aan bij het servicepunt van WelzijnWonenPlus Wormerland op 075-641 96 68 of via wormerland@welzijnwonenplus.nl. Geef uw naam, telefoonnummer, (e-mail) adres en de dag van uw voorkeur op. Geef aan of u bezoek wilt ontvangen of zelf een gebakje wilt brengen. WelzijnWonenPlus zorgt voor een match. De actie loopt van donderdag 29 september t/m donderdag 6 oktober met uitzondering van het weekend.

Samen is leuker

We hebben weer nieuwe bijeenkomsten “Samen is leuker” gepland. Wilt u nieuwe mensen leren kennen? Om bijvoorbeeld samen te wandelen,  etsen, naar de  lm te gaan of wellicht om een nieuwe hobby op te pakken? Kom dan langs op de maandagen 10 oktober, 9 januari en 17 april 2023 van 13.30 – 15.00 uur. Aanmelden kan via WelzijnWonenPlus Wormerland, 075-6419668 (maandag t/m vrijdag 9.30 – 12.00 uur) of wormerland@welzijnwonenplus.nl.

Lunch en Happy Stones maken met een nieuwe ‘Te gast’

Het is weer hoog tijd voor een gezellige bijeenkomst “Te Gast” bij De Omslag! Op maandag 24 oktober organiseren we weer een gezellige middag. U bent van harte welkom vanaf 12.30 uur. We starten met een lekkere soep, een heerlijke herfstachtige ovenschotel en lekker toetje. Vervolgens is er tijd om samen creatief aan de slag te gaan. We gaan ‘Happy Stones’ maken. De versierde steen kunt u na afloop meenemen en thuis een mooi plekje geven of iemand anders cadeau doen. Het doel van de Happy Stones is om zelf creatief bezig te zijn en daarnaast anderen te verrassen met een vrolijke boodschap of tekening door de steen neer te leggen op zomaar een plek. Het kan een lach op iemand zijn gezicht brengen. U kunt zich uiterlijk tot 14 oktober 2022 voor deze middag aanmelden. Aanmeldingen gaan via het Servicepunt Wormerland, 075-6419668. De kosten voor deze middag zijn € 15,- per persoon. Meld duidelijk dat het gaat om Te Gast Wormerland. Er is ruimte voor 30 personen. Vol=vol!

Informatie

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Hier vindt u ons:

WelzijnWonenPlus
Faunastraat 68 (in de Omslag t/o de Vomar)
1531 WH Wormer
075-641 96 68 (ma t/m vr 09.30-12.00 uur)
wormerland@welzijnwonenplus.nl
www.welzijnwonenplus.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?