Welzijn Wonen Plus: o.a. telefooncirkel en nieuwe consultenten

Telefooncirkel

Bij de Telefooncirkel belt een groepje mensen elkaar iedere dag, op hetzelfde tijdstip en in dezelfde volgorde.  Dit zijn korte gesprekjes om te horen hoe het met u gaat en of u goed bent opgestaan. Dit geeft een veilig gevoel en wordt ervaren als een prettig contactmoment. Een vrijwilliger van WelzijnWonenPlus start de belronde en sluit die ook weer af. Daarnaast ontmoeten de vrijwilligers en abonnees elkaar een paar keer per jaar. Heeft u interesse om gebruik te maken van de Telefooncirkel? Wij vragen een kleine bijdrage voor de telefoonkosten. Bij interesse kunt u contact opnemen met WelzijnWonenPlus via email wormerland@welzijnwonenplus.nl of telefonisch 075-6419668.

Lotgenotengroep Mantelzorgers

Zorgt u ook voor een partner met geheugenproblemen in de gemeente Wormerland? Praten over dementie met lotgenoten lucht op en levert vaak ook praktische tips op. Iedere twee maanden komt er een kleine groep mantelzorgers, die zorgt voor hun partner met geheugenproblemen, bijeen in Wormer. Heeft u ook behoefte aan tips in de zorg voor uw naaste of wilt u gewoon een keer uw hart luchten? Samen een kopje koffiedrinken? Voor deelname aan deze gespreksgroep kunt u contact opnemen met consulent Inge Mieremet via telefoon: 075-6419668 (ma/vrijdag 9.30-12.00)

Nieuwe consulenten WelzijnWonenPlus

We zijn blij u te kunnen melden dat het team weer compleet is in Wormerland met de komst van Sarah van Laarhoven en Daniëlle Eickholt. De dames zijn inmiddels gestart, dus heeft u vragen over het welzijn van uzelf of een naaste, schroom niet om contact op te nemen.

Activiteiten voor jonge mantelzorgers (8- 24 jaar)

Is er bij jouw thuis iemand ziek of met een beperking of is er iemand in jouw gezin die depressief of verslaafd is? Dan ben jij een jonge mantelzorger. WelzijnWonenPlus organiseert in samenwerking met Team Sportservice en stichting MEE activiteiten voor jonge mantelzorgers.

Archery Tag

Maandag 22 augustus van 11-13 uur, speelveld in Wormer. Huh?! Wat is Archery Tag? Archery Tag is een soort trefbal, maar dan met pijl en boog. Je gebruikt schuimpijlen om de concurrentie te ‘taggen’ en hun doelen uit te schakelen. Er is geen ervaring vereist om dit spel te spelen, dus je zult zeker plezier hebben. Een leuk en spannend spel! Je vriend of vriendin is ook welkom. Kom je ook gezellig? Graag wel even aanmelden via e-mail of Whatsapp: astrid@welzijnwonenplus.nl of 06-829 228 65.

Vrijwilligers gevraagd!

De vakanties komen er weer aan! Hoe fijn is het als u – juist in deze tijd – een beetje tijd over hebt om bij een dorpsgenoot een kopje koffie te drinken, een spelletje te doen of een wandelingetje te maken. Het zijn de kleine dingen die het doen..Ook is er behoefte aan vrijwilligers die kunnen helpen bij simpele tuinklussen. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Hier vindt u ons:

WelzijnWonenPlus
Faunastraat 68 (in de Omslag t/o de Vomar)
1531 WH Wormer
075-641 96 68 (ma t/m vr 09.30-12.00 uur)
wormerland@welzijnwonenplus.nl
www.welzijnwonenplus.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?