Welzijn Wonen Plus: o.a. mantelzorgcafé en vrijwilligers gezocht

Mantelzorgcafé bij Het Buitenhuis

Op dinsdag 10 mei a.s. en 24 mei a.s. om 13.00 uur wordt er bij Het Buitenhuis op de Noorderweg 104 in Wijdewormer een mantelzorgcafé georganiseerd. Het Buitenhuis in Wijdewormer is dé plek waar mantelzorgers af en toe de zorg uit handen kunnen geven en zelf even op adem kunnen komen. De mantelzorg wordt op een professionele en liefdevolle manier overgenomen.

Tijdens ons bezoek zal Marjoleine van den Broeke, projectmanager, ons meer vertellen over het reilen en zeilen op deze prachtige locatie. Opgeven kan vóór 2 mei onder vermelding van naam en telefoonnummer via wormerland@welzijnwonenplus.nl of bel 075-6419668 (ma/vrij van 9.30-12.00 uur). Er is per bezoek een beperkt aantal bezoekers mogelijk, dus geef je snel op!

Gezocht Vrijwilliger Servicepunt

Voor ons servicepunt van WelzijnWonenPlus in de Omslag zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons één of twee ochtenden in de week kan helpen bij het beantwoorden van vragen van onder andere onze abonnees, mantelzorgers en vrijwilligers. Ons servicepunt is dagelijks geopend tussen 9.30 – 12.00 uur.

Wat ga je doen?

  • Je helpt inwoners van Wormer met het beantwoorden van vragen
  • Je doet licht administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van de post, verzorgen van een mailing en het bijhouden van het adressenbestand
  • Je beantwoordt de telefoontjes die binnenkomen

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid andere mensen blij te maken
  • Zinvol vrijwilligerswerk
  • Een onkostenvergoeding
  • Begeleiding van de consulent in een leuk team

Wat vragen wij van je?

Je bent klantvriendelijk en je kunt je goed aanpassen aan onze doelgroep.  Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar wormerland@welzijnwonenplus.nl of bel met 075-6419668 (ma/vrij van 9.30-12.00 uur).

Jonge mantelzorgers t/m 24 jaar

Is er bij jou thuis iemand die wat meer zorg nodig heeft? Bijvoorbeeld een broer of zus met autisme of medische problemen, of een vader of moeder die door ziekte of psychische problemen meer zorg nodig heeft? Dan kan het zijn dat jij je misschien zorgen maakt of minder tijd voor jezelf hebt.

Daarom organiseert WelzijnWonenPlus regelmatig leuke uitjes en gezellige bijeenkomsten samen met andere jonge mantelzorgers. Ben jij ook een jonge mantelzorger en niet ouder dan 25 jaar? Neem dan eens contact met ons op wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij aanmelding ontvang je een VVV cadeaubon. Bel, mail of app gerust met Astrid. Astrid@welzijnwonenplus.nl of 06-829 228 65

Je kunt ook via Instagram#datdoejetochgewoon en Facebook op de hoogte blijven van de activiteiten.

Gezocht vrijwilliger wijkbuschauffeur

Onze wijkbus rijdt van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur naar bestemmingen van en naar Wormerland, Zaanstad en Purmerend.  De wijkbus is bedoeld voor de inwoners die door hun gevorderde leeftijd of lichamelijke beperkingen zich moeilijk kunnen verplaatsen.

Vind jij het leuk om ons leuke team van wijkbuschauffeurs te helpen bij het vervoer van inwoners? Ben je in het bezit van rijbewijs B? Ben je een dagdeel per week beschikbaar? Bel dan met ons servicepunt 075-6419668 (9.30-12.00 uur) of mail naar wormerland@welzijnwonenplus.nl.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Hier vindt u ons:

WelzijnWonenPlus
Faunastraat 68 (in de Omslag t/o de Vomar)
1531 WH Wormer
075-641 96 68 (ma t/m vr 09.30-12.00 uur)
wormerland@welzijnwonenplus.nl
www.welzijnwonenplus.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?