Univé Noord-Holland start samenwerking met Kentekenloket

Wanneer je een andere auto, scooter of motor koopt/verkoopt, is het verplicht om deze direct op naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Bij de winkels van Univé Noord-Holland en Zwolle kun je vanaf nu, naast je verzekeringszaken regelen, óók een kenteken overschrijven, een voertuig schorsen of schorsingen beëindigen.

Om het overschrijven van voertuigen mogelijk te maken in de Univé-winkels, is Univé Noord-Holland een samenwerking aangegaan met Kentekenloket. Kentekenloket heeft ruim 750 vestigingen in heel Nederland waar een voertuig kan worden overgeschreven of geschorst. Aan dat netwerk zijn nu 12 Univé-winkels toegevoegd.

Win-win
Een mooie samenwerking voor beide partijen, zo blijkt. Univé staat graag dicht bij haar leden en heeft als één van de weinige verzekeraars nog fysieke winkels waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Voor de klant een fijn gegeven: wanneer het kenteken overgezet moet worden, kan een autoverzekering ook direct geregeld worden. En als je er dan toch bent, zijn vragen over andere verzekeringen zo gesteld.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?