Theater De Kaasfabriek: een greep uit de voorstellingen in april

EEN GREEP UIT DE VOORSTELLINGEN IN APRIL

1 april, 20 uur
MIRA VAN DE LUBBE
Muziektheater

Nu Mira van der Lubbe moeder is van een peuter van bijna twee, gaan haar gedachten vaak terug naar haar eigen jeugd en de hechte band die zij had met haar buurjongetje.
‘Nog altijd nog’ is het verhaal van een onvoorwaardelijke vriendschap, hoe die ontstond en hoe die kapot ging. Met de vraag: wat valt er nog te herstellen, want ze zeggen toch dat oude vriendschap niet roest?

15 en 16 april, 20 uur
Muziektheater
ELLEN TEN DAMME LIVE
Klatergoud en schone schijn

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA.
Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Dorpsstraat 206,
1531 HS Wormer
theaterdekaasfabriek.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?