Terugblik Koningsdag 2022

Deze dag pakken ze ons niet meer af! Wat een mooi weer was het woensdag 27 april. Droog en af en toe de zon er bij, fantastisch!

De vlaggenactie heeft onze verwachting overtroffen! Maar liefst 122 vlaggen hebben we tussen 07.00 uur en 08.00 uur kunnen noteren. We hebben Iris Cornelissen, die in het zwembad haar spulletjes aan de man probeerde te brengen,  gevraagd of zij bij het draaiorgel de trekking van de vlaggenactie wilde doen. Zij heeft de volgende 10 adressen getrokken.

Nieuweweg 94

Lisboa 19

Kersenboom 9

Kersenboom 22

Heffer 7

Jan Allanhof 3

Kokerstraat 25

Wezenland 152

Wezenland 200

Dorpsstraat 350

Bij het rondbrengen van de prijzen waren helaas niet alle mensen thuis maar die hebben bij thuiskomst de waardebon van bakkerij Kaskes op de mat gevonden. Degene die wel thuis waren, waren blij verrast dat zij in de prijzen waren gevallen.

We willen de medewerkers van het zwembad weer bedanken voor hun gastvrijheid en verder ook een grote dank aan de: Jeu de Boule, Biljarters, Bridge en de Wijnproeverij.

Ook dank aan onze horeca gelegenheden die er weer een mooi feest van hebben gemaakt.

Dit jaar hebben we er ook weer voor gezorgd dat de bewoners van Torenerf en de Prinsenstichting en oranje gebakje hebben gehad.

Tot volgend jaar! Wanneer u ook graag iets op Koningsdag wil organiseren, neem dan vroegtijdig contact met ons op.

Oranje Comité Wormer 

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?