Spreekt belangenbehartiging U ook zo aan?

De Cliëntenraad van Torenerf is op zoek naar nieuwe leden

Belangenbehartiging binnen Zorginstellingen bestaat al vele jaren. Ook binnen Torenerf bestaat de Cliëntenraad al sinds april 1997. De Cliëntenraad behartigt de belangen van de oudere cliënten en bewoners in Torenerf. De basis voor het functioneren van de Cliëntenraad (CR) is vastgelegd in de Wet medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (Wmcz 2018).

In de afgelopen periode heeft de Cliëntenraad helaas niet echt kunnen werken aan belangenbehartiging voor de cliënten vanwege de coronapandemie. Deze pandemie duurt nu al meer dan een jaar en heeft overal veel verdriet en leed aangericht. Gelukkig zijn alle bewoners en medewerkers van Torenerf gevaccineerd en komt ook elders het bijna normale leven weer op gang. Het einde van de pandemie is in zicht!

De Cliëntenraad van Torenerf bestaat thans uit vier personen. Om de belangen goed te behartigen zijn vier leden wel erg weinig en ook onvoldoende representatief. Om ons werk als CR weer volledig te kunnen uitvoeren, nadat we allemaal gevaccineerd zijn en alles weer “normaal” is, wil de CR graag nieuwe leden aantrekken die het behartigen van belangen voor de bewoners/cliënten in Torenerf ook erg aanspreekt. Wanneer u, familieleden, mantelzorger, vrijwilliger, zelfstandig woont en thuiszorg ontvangt, of een ieder met hart voor de mensen in Torenerf, na het lezen van dit artikel nieuwsgierig bent geworden, hoe u een bijdrage kunt leveren aan het behartigen van die belangen van de bewoners/ cliënten van Torenerf, dan kunt u contact op nemen met de secretaris mevr. C. Willemse 075­6423602 of de voorzitter de heer Th. Krijnen 075­6216269 van de Cliëntenraad of een mail sturen naar [email protected]

Wij zien uw reactie graag tegemoet en de bewoners zullen u dankbaar zijn. Met vriendelijke groet,

Th. W. Krijnen
Voorzitter Cliëntenraad Torenerf

Theo Krijnen

Cock Willemse

Henk Videler

Beitske Pfann

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?