Slapen als een roos

Als je ’s nachts goed slaapt, dan ben je overdag uitgerust en dat is belangrijk voor je gezondheid en welbevinden. De missie van Optidee® is om iedereen goed te laten slapen. Zij ontwikkelen comfortabel beddengoed dat ontspanning en herstel van het lichaam bevordert tijdens het slapen dankzij de speciale Optivezel®. Deze bijzondere vezel heeft een positief effect op je welzijn en gezondheid. Het materiaal is ademend, voorkomt transpireren maar ook koude voeten.

Beddengoed vrijblijvend testen
Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar zou je eigenlijk zelf moeten voelen en ervaren. Dat kan! Bonnette Vosseberg uit Wormerveer is al jaren enthousiast comfort en wellness adviseur van Optidee® beddengoed en producten. Ze komt graag bij je langs voor een persoonlijk beddengoed advies. Je mag alle slaaptextiel vrijblijvend uitproberen zodat je zeker weet dat je het juiste kiest. Dat kan één op één maar ook tijdens een Opti-demo met gasten die jij uitnodigt.

Gastvrouw worden van een Opti-demo?
Nodig familie of vriendinnen uit voor een gezellige avond en maak kennis met de buitengewone producten van Optidee®. Jij nodigt de gasten uit en Bonnette zorgt voor de rest. Als gastvrouw profiteer je van allerlei extra voordelen zoals korting op producten en een waardebon t.w.v. € 20,00.

Optidee® zoekt adviseurs m/v
Ben je op zoek naar een leuke en flexibele baan waarbij je je eigen tijd kunt indelen? Vind je het leuk om mensen te adviseren en mooie producten te presenteren? Bonnette is op zoek naar collega adviseurs voor Optidee® en biedt je de kans om mee te groeien met het succesvolle familiebedrijf.

Wil je meer weten over de Optidee® producten, de catalogus aanvragen, gastvrouw worden van een Opti-demo of ben je geïnteresseerd in de functie van adviseur? Neem dan contact op met Bonnette.

Optidee®
Bonnette Vosseberg
Zelfstandig adviseur en agentschap
Tuinstraat 22
1521 TV Wormerveer
06-16554203
www.bonnettevosseberg.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?