Scwo Activiteiten nieuws

Voorzichtig aan, nog steeds op 1,5 meter, mogen we weer beginnen met leuke en sportieve activiteiten bij Scwo in de Omslag. Waar kunt u nog aan meedoen?

Hatha yoga, voor alle leeftijden op dinsdag om 9.00 uur of 10.15 uur, op woensdag om 9.00 uur of in de avond op woensdag om 19.00 uur of 20.15 uur. Ook voor Perfect pilates kunt u zich nog opgeven, elke donderdagavond van 20.05 tot 21.05 uur. Pilates is een trainings­methode met oefeningen voor met name buik, billen, benen en armen en richt zich ook op een stevige en stabiele rug. Pilates zorgt voor sterke spieren, een goede houding, souplesse, balans en ontspanning.

Bewegen op muziek is er speciaal voor 70+. Op woensdagochtend bij het 1e lesuur om 9.30 uur worden er vooral oefeningen òp de stoel gedaan. Bij het 2e lesuur om 10.30 uur worden de oefeningen vooral uitgevoerd door van de stoel gebruik te maken. Het tweede uur sporten we iets pittiger dan in het eerste uur.

Koersbal
De bedoeling is, net als bij “jeu de boules” om de ballen zo dicht mogelijk bij de jack te rollen, het witte doelballetje. De ballen rollen echter niet in een rechte baan, maar in een boog. Elke donderdag van 9.45 tot 12.00 uur in de Westertil.

Stoelhonkbal
Stoelhonkbal is een sport / spel waarbij u in beweging bent en waar de gezelligheid niet uit het oog verloren wordt. Twee teams zitten tegenover elkaar en proberen om de beurt gevulde zakjes in het midden in een van de goals op het bord te gooien. Wanneer er een doelpunt valt wordt er van stoel gewisseld. Er wordt om de week gespeeld vanaf dinsdag 7 sept. van 10.00 tot 11.30 uur.

Zang uurtje
Heerlijk een uurtje zingen onder professi­onele begeleiding van Jeanette Paulisse. Vooraf even bijpraten onder het genot van een kopje koffie. Ervaring is niet nodig, iedereen kan zingen. Maandag van 10.30 tot 11.45 uur.

Koffie-uurtje met versgebakken taart
Tijdens het koffie-uurtje kunt u gezellig, onder het genot van koffie of thee en een puntje vers gebakken taart andere mensen ontmoeten en gezellig bijpraten met elkaar. Ook zijn er fotoboeken te bekijken met oude foto’s uit Wormer e.o. Vanaf vrijdag om 10.30 uur bij Scwo.

Wilt u inschrijven of meer informatie over bovenstaande activiteiten?
Kijk dan op www.scwo.nl of bel naar Scwo 075-6423247 en vraag naar Leontine.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?