Programma Koningsdag 2022

Beste mensen, we mogen weer samenkomen en dat is voor Koningsdag natuurlijk een prima signaal!

Doordat het licht wat te laat ‘op groen’ ging om weer evenementen te mogen organiseren is de voorbereidingstijd voor een aantal zaken te kort geweest. Helaas is het dit jaar bijvoorbeeld niet gelukt om iets voor de kinderen te organiseren zoals we dat je laatste jaren bij Groos hebben gedaan. De grootste oorzaak daarvan is het tekort aan personeel en vrijwilligers.

Wat is er dit jaar wel op Koningsdag:

Een leuke attentie voor de vroege vlaggers!
Het Oranje Comité zal op Koningsdag tussen 07.00 uur en 07.30 uur door het dorp rijden en alle adressen waar dan een vlag hangt noteren. Deze gaan bij elkaar in een doos en daar zullen tijdens de rommelmarkt in het Zwembad 10 adressen uit worden getrokken. De winnaars kunnen een waardebon van bakkerij Kaskes tegemoet zien.

Rommelmarkt
09.00 uur tot 12.00 uur zal weer de traditionele rommelmarkt in het zwembad plaatsvinden. Komt u ook uw overtollige spullen verkopen??
Deze morgen zal er weer een draaiorgel staan en zal het Ratatouille jeugdorkest laten horen wat ze de laatste jaren weer hebben ingestudeerd.

Biljarten
09.00 uur tot 14.00 uur staan de biljarttafels weer opgesteld in De Omslag aan de Faunastraat 62. Kom op tijd om u in te schrijven voor dit gezellige evenement.

Jeu de Boule

Ook dit jaar wordt u weer uitgenodigd om aan het Koningsdag toernooi mee te doen. Inschrijven kan vanaf  13.30 uur  waarna de wedstrijden om 14.00 uur beginnen.  De vereniging vind u bij de ijsbaan.

​​​​​​Bridgen

Dit jaar wordt er ook weer gebridged en dat is deze keer in de Wijngaard maar daar kunt zich helaas niet meer voor inschrijven. Dit zit helemaal vol! Wel een ontzettend leuk initiatief waarbij er gezamenlijk wordt geluncht en gekaart voor leuke prijsjes.

Drinken op de Koning

Om Koningsdag  leuk te vieren hoeft  u ons dorp niet uit, kijk op de websites of borden langs de weg van de horeca gelegenheden in Wormer om te zien waar u met uw familie en/of  vrienden een drankje op de Koning wil drinken . Alvast veel plezier gewenst.

Wijnproeverij
Vanaf 14.00 uur kunt u wijnproeven bij Vinura House of Wines, Veerdijk 44, 1531 MS Wormer.

Bedankt

Ook dit jaar willen wij Frans Smit van Smit sportprijzen weer hartelijk bedanken.

Wij als Oranje Comité wensen u een hele fijne Koningsdag toe.
Jan Korver, Frans van Zwam en Piet van der Laan

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?