Privacyverklaring

Privacy

Je privacy is belangrijk. In ons privacy beleid kun je lezen welke gegevens we van je verzamelen en hoe wij daarmee omgaan. Dit privacy beleid is van toepassing op alle communicatie en publicaties ten behoeve van AktiefWormerland, dus ook op WormerlandWerkt, op onze social media kanalen en telefonisch of mailcontact.

Welke persoonsgegevens verzamelt AktiefWormerland?

AktiefWormerland verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan AktiefWormerland verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  1. Naam/ handelsnaam
  2. Voornaam
  3. Achternaam
  4. Emailadres
  5. Telefoonnummer
  6. Adres
  7. IP-adres
  8. Aanvullende informatie die nodig is voor het uitvoeren van diensten waarvan je gebruik wil maken, zoals documenten, foto’s, geluidsopnamen en video’s.

Het ontvangen van de nieuwsbrief

Als je onze nieuwsbrieven wilt ontvangen, verstrek je jouw voornaam en e-mailadres aan AktiefWormerland. Je voornaam is nodig om de nieuwsbrief te personaliseren en zonder e-mailadres kan de nieuwsbrief niet aan je verzonden worden. De gegevens worden bewaard totdat je jezelf afmeldt. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je jezelf kunt uitschrijven. Na afmelding worden jouw gegevens binnen een maand verwijderd.

Het opnemen van contact

Als je via het contactformulier op één van de websites contact opneemt met AktiefWormerland, geef je jouw naam, achternaam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer en bedrijfsnaam op. Deze gegevens zijn nodig om je een reactie te kunnen geven. Ook worden deze gegevens gebruikt om te communiceren over de dienstverlening en om diensten aan je te kunnen leveren.

De correspondentie wordt maximaal 5 jaar bewaard. Deze informatie is nodig om de dienstverlening goed aan te laten sluiten bij jou als klant en bij eerdere diensten die geleverd zijn.

Offertes, overeenkomsten en facturatie

Voor het maken van een offerte of overeenkomst heeft AktiefWormerland je bedrijfs- en persoonsgegevens nodig. Ook voor het versturen van een factuur zijn je (handels)naam, e-mailadres en adresgegevens nodig. AktiefWormerland verwerkt persoonsgegevens om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte. Deze gegevens worden bewaard totdat de wettelijke verjaringstermijn verstreken is. Bij het afhandelen van jouw betaling zullen medewerkers van AktiefWormerland je rekeningnummer en tenaamstelling kunnen zien.

Media

AktiefWormerland plaatst alleen met jouw toestemming teksten, geluidsfragmenten, foto’s, video’s of andere gegevens van jou op de website en social media kanalen van AktiefWormerland. Die toestemming verleen je wanneer je ons de gegevens toestuurt of wanneer je ze zelf al openbaar hebt gemaakt. Ook kunnen wij van derden toestemming hebben gekregen om je gegevens te plaatsen. Wanneer dit onterecht gebeurt, neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat wij dit kunnen corrigeren.

Reacties

Reacties die je plaatst onder artikelen op de website van AktiefWormerland blijven daarop staan, zo lang de site bestaat. Wil je een reactie laten verwijderen, kijk dan onder het kopje: ‘Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen’, hoe je dat kunt doen.

Delen van persoonsgegevens met derden

We delen jouw gegevens met de volgende derden:

  • WordPress
  • Hosting van onze websites
  • Mailservers
  • Telefoondiensten
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten
  • Belastingdienst

We zullen informatie aan derden uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstverlening en overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen wij cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: veilig internetten

Social media

Via social media buttons kun je content van de website delen via social media. De respectievelijke social mediakanalen hebben hun eigen privacy verklaringen die je kunt vinden op hun websites.

Inhoud afkomstig van andere websites

De website AktiefWormerland maakt gebruik van embedded content. Deze inhoud is afkomstig van andere websites en wordt op AktiefWormerland getoond. Wanneer je deze inhoud bekijkt of aanklikt, maak je gebruik van deze andere websites. Deze derde partijen kunnen (gebruiks)gegevens verzamelen, de cookies plaatsen en bijvoorbeeld gepersonaliseerde reclames aanbieden. Je kunt hierover meer informatie vinden door naar de website te gaan waar de embedded content vandaan komt en het desbetreffende privacy beleid te lezen.

 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door AktiefWormerland en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die AktiefWormerland van jou heeft in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te laten sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: autoriteit persoonsgegevens

Hoe AktiefWormerland persoonsgegevens beveiligt

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via [email protected]

Wijzigingen

Bij wijzigingen in ons privacy beleid zullen we deze pagina aanpassen. Controleer regelmatig of er iets is veranderd.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Ik wil de volgende nieuwsbrief ontvangen:

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Door in te schrijven op onze nieuwsbrief ontvang je met enige regelmaat de aanbiedingen van de ondernemers in Wormerland.
Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden van de nieuwsbrief dus schrijf je zelf snel in.