Nieuws over de Bedrijvenvereniging Wormerland en haar leden

In de schijnwerper…

Unframed – creatie met een byte

Na jarenlang kantoor te hebben gehouden aan de Veerdijk in Wormer, is Unframed sinds dit jaar te vinden aan de Samsonweg 132 in Wormerveer. Het pand waarin Unframed gehuisvest is, weerspiegelt de dualiteit van het bureau: het kantoor biedt alle benodigde faciliteiten om optimaal te kunnen werken. Tegelijkertijd heeft elke ruimte een eigen thema, waardoor je als medewerker of klant al naar gelang je behoefte kunt plaatsnemen in een whiskey & cigar ruimte, beach club, playroom of zelfs een kleine bioscoop. Het is die combinatie van creativiteit en effectiviteit die Unframed typeert. Creatie met een byte.

Likes verkopen geen spijkerbroeken

Unframed is een jong bedrijf, maar schijn bedriegt. Unframed is ontstaan uit een fusie tussen het Wormerse creatief bureau boo!brandbuilders en technisch maatwerk­ bureau idot webengineers uit Heerhugowaard. Beide werken al decennialang voor het MKB en grootzakelijke (inter)nationale klanten. De fusie was het logische gevolg van een jarenlange samenwerking. Door de krachten te bundelen kan Unframed haar klanten strategisch, creatief en technisch verder helpen. Want bij Unframed draait het altijd om het resultaat. Creatief doen om het creatief doen, heeft geen zin, vinden ze zelf. Likes en volgers verkopen geen spijker­ broeken, fietsen of festivaltickets. Ze werven geen deelnemers bij sportevenementen of basisschoolleerkrachten. En ze keren de aandeelhouders van bedrijven zeker geen dividend uit.

Altijd doorvragen

Creativiteit moet doeltreffend zijn. Hetzelfde credo geldt voor de afdeling development. Technische maatwerkoplossingen hebben alleen nut als je als klant er ook zelf mee aan de slag kunt en het effect duidelijk en zo snel mogelijk terug te zien is in je bedrijfsresultaat. “Als wij ergens onze tanden inzetten, dan laten we niet meer los, totdat we rendement zien,” zegt Robert Groot, commercieel verantwoordelijk bij Unframed. “De crux is dat we altijd doorvragen. Omdat er achter een vraag vaak een veel belang­ rijkere vraag schuilt. Als we die te pakken hebben, kunnen we doen waar we goed in zijn: vanuit een sterke bedrijfs­ of merkstrategie gaan positioneren, ontwikkelen, creëren en activeren.” Dit doet het bureau voor klanten in uiteenlopende branches. Unframed is naar eigen zeggen een generalist, maar wel met één duidelijk specialisme: bedrijven, organisaties en merken beter maken.

Het visitekaartje van…

Bedrijfsnaam: Valerius Boutique Hotel
In Wormerland sinds: juli 2020
Activiteiten: Hotel, ontbijt, koffie, lunch, borrel, high tea, borrel, diner & events.
Uniek voordeel: Een bijzondere plek, waar reizigers en dorpsgenoten samenkomen in een unieke omgeving. De meer dan honderd jaar oude kerk aan de Dorpsstraat in Wormer, voor velen beter bekend als De Tempel, is getransformeerd tot ons kleinschalig luxe hotel met gezellige lounge en een groot dakterras met uitzicht over natuurgebied Het Zwet. Op deze plek, vervuld van herinneringen, kun je gezellig samen zijn of rustig alleen je gang gaan. Hoe dan ook, kom gerust eens eten, drinken, slapen, werken of chillen.
Ons motto: Duurzaam, gastvrij en ongedwongen in luxe en comfort
Adres: Valerius Boutique Hotel, Michiel Leeser, Dorpsstraat 197, www.valeriushotel.nl

Nieuws van de bedrijvenvereniging

  • Na een gezellig OndernemersOntbijt bij Valerius Boutique Hotel gaf Wout Bucker van Gemba Services een inspirerende presentatie over “Internet of Things”. Aansluitend was er de ALV.
  • Welkom Michiel Leeser en aftredende bestuursleden Ruben de Bruin en Arnold Dirkzwager: onze dank is groot.
  • Onze voorzitter Thijs van Baar treedt per 1 januari 2023 af. Zin om zijn functie over te nemen?
  • Het bestuur heeft op 4 november flyers rondgebracht om meer leden te werven.
  • De eerstvolgende bestuursvergadering is 1 december. Mail je input!
  • Op 24 november om 17.30 uur is er weer een OndernemersCafé.

Met een sterke bedrijvenvereniging naar een groeizaam ondernemersklimaat.

Lid worden of meer informatie? Neem contact met ons op via: [email protected]

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug
BVWormerland

Heb je dit ook gezien?