Meneer en mevrouw Kramer 60 jaar getrouwd!

Maandag 7 maart was burgemeester Judith Michel in Oostknollendam. Daar bracht zij een bezoek aan het echtpaar Kramer om hen te feliciteren met hun diamanten huwelijk.
Het was korfbal wat het echtpaar Kramer samenbracht. Eigenlijk deed Dini aan waterpolo, maar stapte over naar korfbal. Tijdens een wedstrijd van Groen Geel kwamen ze elkaar tegen. Op de vraag wat ze zo leuk vond aan Jan antwoord Dini; “Nou, de vonk sloeg niet gelijk over, ik vond hem eerst maar een praatjesmaker 😉.” Jan vond haar wel meteen heel lief…😍
Tijdens het bal na een gymnastiekuitvoering in Koog aan de Zaan sloeg de vlam definitief over en niet lang daarna werden ze een stel.💕 Jan werkte jarenlang als commercieel manager voor een dochteronderneming van Wessanen en heeft hierdoor veel van de wereld kunnen zien. Dini ging af en toe mee op reis, maar zorgde vooral ook voor hun drie kinderen. Inmiddels zijn er zes kleinkinderen en één achterkleinkind. Regelmatig waren ze aanwezig bij de hockey en voetbalwedstrijden van hun kleinkinderen.
“Dat is natuurlijk prachtig, als opa en oma langs de lijn staan”, aldus dit sportieve en sympathieke echtpaar.
We wensen Dini en Jan nog vele gelukkige en gezonde jaren toe.

TEKST EN BEELD: GEMEENTE WORMERLAND

FOTO: GOEDHEER FOTOGRAFIE

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?