Maak je samen met Crystal sterk voor Lenn!

Elke donderdag verzorgt pedagogisch medewerkster Crystal van der Lee (40) uit Wormer de kleine Lenn (1) op kinderdagverblijf De Pauw in de Rijp. In eerste instantie leek hij een gezonde en vrolijke baby met een normale ontwikkeling, maar in januari kreeg Lenn de diagnose spinale musculaire atrofie type 2A (SMA). Een spierziekte die de spieren steeds slapper en dunner maakt, totdat deze verlamd raken. Lenn’s situatie grijpt Crystal erg aan en daarom verzon zij een plan om haar eigen spieren te laten werken voor die van Lenn.

Crystal: ‘Iedere week heb ik de hummel op mijn werk in m’n armen en als ik hem vasthoud voel ik zijn slappe beentjes. Op de terugweg in de auto, ben ik daarna helemaal hyper omdat ik het zo oneerlijk vind. De ziekte die Lenn heeft is heel erg zeldzaam en er moet nog veel onderzoek gedaan worden naar betere medicijnen en uiteindelijk het voorkomen ervan. Ik wil graag iets voor hem doen en ook voor andere kinderen die deze ziekte hebben, daarom heb ik een plan bedacht om geld voor onderzoek op te halen. De ouders van Lenn zijn vol waardering en het doet ze erg goed hoezeer mensen met ze meeleven en hen helpen in de strijd tegen SMA.

Personal training vanaf €5,-

Ik ben gek van sporten, ik voetbal, geef voet- baltrainingen, volg normaal gesproken groepslessen op de sportschool en loop hard. Een leven zonder sporten kan ik me niet voor- stellen, het helpt me echt om me goed te voelen. Ik heb wel functionerende spieren en die zet ik graag in voor Lenn.
De komende tijd kan wie dat wil een personal training bij mij boeken. Het volledige bedrag dat ik hiermee ophaal, maak ik op 1 juli, de einddatum van de actie, over naar het Princes Beatrix Spierfonds. (www.sma.spieractie.nl en doorklikken naar actie: Help Lenn in zijn strijd tegen SMA!)

Voor een donatie van minimaal €5,- per persoon kun je een privé training, voor maximaal twee personen met me afspreken. We sporten een uur buiten in Wormer, bijvoorbeeld op een veldje bij WSV, of op het evenemententerrein en met inachtneming van de actuele coronaregelementen.

Sportcentrum De Club adviseert mij en stelt materialen beschikbaar. Bijvoorbeeld dumbells en een halter, zodat ik ook zwaardere workouts kan verzorgen.

Wie een duwtje in de rug kan gebruiken om te beginnen met sporten, weleens zou willen weten of het trainen met een personal trainer bevalt, wil ontdekken of circuittraining/boot- camp bij hem of haar past, of wie gewoon zin heeft in een sportief uurtje, nodig ik uit om zich aan te melden.

Dat kan door je naam en telefoonnummer te mailen aan: [email protected] Je kunt ook appen naar: 06-21818283. Dan neem ik contact met je op om een training in te plannen. De donatie kun je na afloop over maken naar: NL54INGB0007800855•onder vermelding van ‘Power to Lenn’. Natuurlijk zijn donaties zonder training ook mogelijk.’

Foto: Crystal met haar zoons Mason en Kenny

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug