Let’s talk about shit!

Kijk jij wel eens achter je in de pot als je geweest bent?

Je drol, het resultaat van je spijsvertering, is geen favoriet gespreksonderwerp, maar de kleur en de consistentie ervan vertelt veel over je gezondheid. Ontlastingsonderzoek helpt bij het samenstellen van een behandelplan waarmee klachten verminderen, of zelfs verdwijnen.

Opgeblazen gevoel, buikpijn, kramp, diarree of obstipatie…, zo maar een greep uit de darmklachten die een kwart van de mensen in Nederland regelmatig plagen. Wist je dat ook veel andere gezondheidsproblemen komen door een onbalans in de darmen? Denk aan vermoeidheidsklachten, emotioneel niet lekker in je vel steken, eczeem of allergieën. Ik zie het in mijn praktijk regelmatig voorbij komen, mensen die deze klachten als gewoon zijn gaan beschouwen, maar het is niet gewoon. Je kunt er ook anders naar kijken en op zoek gaan naar de oorzaak om die bij de bron aan te pakken.

Ontdek de oorzaak van je darmklachten

Door laboratoriumonderzoek van je ontlasting, kun je ontdekken of de oorzaak van je klachten in je darmen ligt.

Darmherstel-programma op maat

Bij een flink tekort aan goede darmflora, of schimmel-/gist-, of parasieten(over)belasting maak ik voor jou een persoonlijk plan van aanpak, met diverse natuurlijke middelen, die reinigen, herstellen, voorbereiden en je darmflora weer opbouwen. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van de status van je immuunsysteem, darm- en flora.

Wil je weten of een ontlastingstest voor jou zinvol kan zijn? Neem contact op voor een gratis Quick scan!

Praktijk Beter in balans – Koetserstraat 4D, 06-14368934, www.beterdoorbalans.nl

 

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?