Kom je ook sporten bij VV Knolendam?

Bij VV Knollendam willen ze nieuwe voetballers! In al hun vier elftallen zijn ze van harte welkom. Bij zowel het eerste elftal (zondag-vierdeklasser) als het 2e, 3e en 4e team kunnen ze talenten (niet alleen die) volgend seizoen goed gebruiken. Ook voor vriendenteams is volop ruimte.

Knollendam heeft de sporter nog veel meer te bieden. Ze zijn een omni-club, met voetbal als hoofd-activiteit. Maar ook voor tennis en jeu de boule kan je bij hen terecht.

VVKnollendam: ‘Het knusse Knollendam-veld is fraai gelegen. Aan de rand van het Wormer- en Jisperveld, pal aan de dijk, centraal van het dorp. Met kunstgras, veldverlichting en ruime kleedkamers.

De contributie houden we laag. Dat geldt trouwens ook voor de prijzen in ons gezellige clubhuis. Senioren betalen bij Knollendam 120 euro per jaar. Dat is elders vaak veel meer.

Naast voetballen kan je bij ons tennissen. Op een prachtige, vrijwel nieuwe kunstgras-baan. Het gezellige parkje heet KleinWimbledon. Contact: Jaap Leegwater (06-44956214).

Nog een activiteit bij VVK: petanque. Ook alweer ruim tien jaar. KnolBoules heet onze jeu de boule-tak. De ruim 30 leden spelen (straks weer) elke vrijdagavond op tien (!) banen.’

Uitsmijter

Van een (anonieme) plaatselijke dichter.

Feest
Sporten bij vv Knollendam is een feest
Dat is al sinds de oprichting (in 1932) een feit
Als je ‘aan de dijk’ ooit actief bent geweest
Dan raak je dat gevoel niet snel kwijt

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Eten uit de berm

vrijdag 18 juni 2021|