Kinderopvang Boefje Wormer gaat uitbreiden

Kinderopvang Boefje, opgezet door moeder en dochter, opende twaalf jaar geleden haar deuren op het Visserspad 1A, te Krommenie. Inmiddels zijn er vier locaties, verspreidt over Krommenie, Zaandam en Wormer voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Samen sterk
Kinderopvang Boefje werkt met verschillende instanties samen, zoals met de GGD die binnen de locaties leuke opvoedkundige workshops geeft en niet te vergeten met verloskunde­ praktijk Poppie, waar u zich kunt aanmelden als u zwanger bent. Hier wordt u goed door de zwangerschap en kraamtijd heen begeleid. Vervolgens neemt Boefje het na uw kraamtijd over en verblijft uw zoon/dochter tot en met 4 jaar op de dagopvang en tot en met 12 jaar op de buitenschoolse opvang. Boefje is vijf dagen per week geopend van 07:00 uur tot 18:30 uur (ruimere openingstijden in overleg mogelijk).

Door de samenwerking met basisscholen, ontstaat er een doorgaande leerlijn naar het basisonderwijs. Om de kinderen voor te bereiden op de basisschool verzorgt Boefje, met behulp van het taalprogramma Uk en Puk, Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE).

BSO in Wormer
Op maandag 14 juni 2021 heeft BSO Wormer haar deuren op de eerste verdieping aan de Koetserstraat 16 geopend. Hierdoor is er op de begane grond extra capaciteit beschikbaar gekomen om kinderen van het kinderdag­ verblijf op te vangen.

Daarnaast heeft de website een flinke opknapbeurt gekregen! Een stuk over­zichtelijker en de tekst is in meerdere talen te lezen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de vernieuwde website www.kinderopvangboefje.nl

Kinderopvang Boefje
(075) 615 36 78
[email protected]
www.kinderopvangboefje.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?