Kinderopvang Boefje Wormer gaat uitbreiden

Kinderopvang Boefje, opgezet door moeder en dochter, opende dertien jaar geleden haar deuren op het Visserspad 1A, te Krommenie. Inmiddels zijn er vier locaties, verspreid over Krommenie, Zaandam en Wormer voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Op de horizontale groepen werkt een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerksters. Zij verzorgen vele leuke uitstapjes, workshops, excursies en activiteiten, zoals bijvoorbeeld; koken, dansen en muziek maken. Ook kunnen kinderen via Boefje hun zwemdiploma A-B-C halen.

Samen sterk
Kinderopvang Boefje werkt met verschillende instanties samen, zoals met de GGD die binnen de locaties leuke opvoedkundige workshops geeft en niet te vergeten met verloskundepraktijk Poppie, waar u zich kunt aanmelden als u zwanger bent. Hier wordt u goed tijdens de zwangerschap en kraamtijd begeleid. Mocht u na de kraamtijd gebruik willen maken van de Kinderopvang dan verzorgt Boefje graag de dagopvang van uw zoon/dochter tot en met 4 jaar en tot en met 12 jaar op de buitenschoolse opvang. Boefje is vijf dagen per week geopend van 07:00 tot 18:30 uur (ruimere openingstijden in overleg mogelijk).
Door de samenwerking met basisscholen, ontstaat er een doorgaande leerlijn naar het basisonderwijs. Om de kinderen voor te bereiden op de basisschool verzorgt Boefje, met behulp van het taalprogramma Uk en Puk, Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE).

Extra groepen
Per 1 februari heeft Boefje Wormer twee extra groepen geopend. Hierdoor is er extra capaciteit beschikbaar gekomen om kinderen van het kinderdagverblijf en de BSO op te vangen. Bent u al nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen bij Boefje Wormer aan de Koetserstraat 16.

T: (075) 615 36 78
E: info@kinderopvangboefje.nl
www.kinderopvangboefje.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?