Karen Schoonheim lijststrekker van GroenLinks Wormerland voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

De leden van GroenLinks Wormerland hebben de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezing die in maart 2022 plaatsvindt. De lijsttrekker is Karen Schoonheim. Op plaatsen 2, 3 en 4 staan de huidige raadsleden: Elly Fens, Remco Doorn en Frans Stoop. Op nummer 5 staat de wethouder van GroenLinks Harold Halewijn.

Karen is een enthousiaste en getalenteerde politicus. Karen woont in Oostknollendam met haar man en kinderen en is in haar dagelijks leven ballet docente. De afgelopen raadsperiode is ze begonnen als raadslid.

De kandidatencommissie ziet de enorme groei die ze heeft doorgemaakt in inhoudelijke kennis en ook politieke handigheid. Karen kan zowel binnen de partij en fractie overzicht en goede relaties verzekeren, als in samenwerking met andere partijen binnen het politieke speelveld.

Tenslotte is Karen een aansprekende persoonlijkheid naar leden, kiezers en burgers. Zij weet soms complexe onderwerpen helder samen te vatten op bijvoorbeeld sociale media. Dit leidt tot begrip en herkenbaarheid.

Het motto van het verkiezingsprogramma is ‘Groen & sociaal: oog voor de toekomst’

BEELD: AANGELEVERD

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?