Het nieuwe normaal van Alberto Entertainment

Alberto Entertainment werkt al bijna 25 jaar vanuit Wormer, waar zij tevens een studio met een grote oefenruimte hebben. Al die tijd houdt Bert Sanders zich, samen met een uitgebreide lijst van artiesten, bezig met het verzorgen van alle soorten feesten, bruiloften, borrels en bedrijfsfeesten. Ook is Alberto Entertainment actief geweest bij onder andere Zingen op de Zaan, meerdere kermissen en andere grote evenementen.

Alberto Entertainment verzorgt uw feest van A tot Z. Daarnaast hebben zij een goede samenwerking met een rederij, zodat zij in staat zijn feesten op een prachtig partyschip tot stand te brengen met alles erop en eraan.

Ook behoort het tot de mogelijkheden om een themafeest te organiseren. Dit kan samen met een DJ, zangers, zangeressen of een combinatie daarvan. De themafeesten die mogelijk zijn, zijn onder andere: Hollandse avond, Soul avond, Dance classics avond, Hazes avond en een Amsterdamse avond.
Voor deze avonden zijn er vaste artiesten die solo en of duetten kunnen brengen, eventueel met een DJ die de hele avond aan elkaar draait. Naast themafeesten, verzorgt Alberto Entertainment ook karaoke avonden en popquizzes waarin live muziek en interactiviteit hand in hand gaan.

Wij willen vanuit Alberto Entertainment hulp bieden aan de horeca in de regio. De komende periode werken wij voor half geld. Ook op de terrassen kan een artiest het in een half uurtje al heel gezellig maken.

Oefenruimte
In de eigen oefenruimte worden aankomende artiesten die willen gaan zingen en oefenen begeleid om in de toekomst mee te gaan doen in wat Alberto Entertainment zoal voor ze kan betekenen. Voor de beginnende zangers of zangeressen is er een programma waarin zij begeleiding krijgen en alle kneepjes van de zangkunst kunnen leren. Dit wordt op een gezellige en laagdrempelige manier gedaan, zodat iedereen zich snel thuis voelt en het ook leuk zal vinden om samen mooie muziek te maken.

Voor ervaren zangers en zangeressen is er ook genoeg mogelijk bij Alberto Entertainment. In de oefenruimte bestaat er de mogelijkheid om professionele opnames te maken van zowel geluid als beeld en ook voor deze groep bestaat er een programma waarin zij goed begeleid worden. In de oefenruimte is op dit moment nog plaats voor een band, zanger of zangeres die zelfstandig één avond in de week wil oefenen en zijn attributen wil laten staan. Neem voor meer informatie hierover contact op.

Breaking news

Heeft u de komende maanden een gezellig tuinfeest, BBQ of verjaardag? Dan komt Alberto Entertainment voor een kleine vergoeding met een kleine set en zanger of zangeres een half uur langs om de avond onvergetelijk maken.

Neem contact op via: [email protected]

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Eten uit de berm

vrijdag 18 juni 2021|