Grotendeels Wormers Trio in Wormerveerse Vermaning

Het Zaanse trio, grotendeels uit Wormer, John Meijer, Ruud Luttikhuizen, Fred Snel brengt een mix van heerlijke luisterliedjes van o.a. Robert Long, Frans Halsema, Udo Jurgens, maar ook tal van vlotte stukken met volop ruimte voor improvisatie. Het plezier in muziek maken en een fijn contact met publiek staan voorop!’ 
De leden van dit bijzondere trio hebben allen hun strepen verdiend in de Nederlandse muziekwereld. John Meijer heeft als zanger/gitarist opgetreden in ontelbare hotels, theaters en feestzalen. Als begeleider heeft hij o.a. gewerkt met George Baker, Anny Schilder, Piet Veerman, Jan Smit, Harry Slinger. Tevens is hij de laatste zes jaar van hun bestaan lid geweest van BZN.
Ruud Luttikhuizen is een gerenommeerd pianist/begeleider die zowel de klassieke touché als de wereld van de lichte muziek tot in de perfectie beheerst. Hierbij is Ruud een veelgevraagd orkestleider en koordirigent.
Contrabassist Fred Snel heeft tal van grote namen uit de Nederlandse en internationale muziekgeschiedenis begeleid. Marco Bakker, Therese Steinmetz, Ramses Shaffy, Don Mc.Lean etc. Hierbij is Fred jarenlang de vaste begeleider geweest van het duo Mini en Maxi.

Trio John Meijer, Ruud Luttikhuizen, Fred Snel

Datum: 14 mei

Vermaning Wormerveer, Zaanweg 57
Aanvang concert 20 uur, kaarten €17,50

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?