Freerunners g.v. Kwiek gaan door bij Lycurgus-Hygiëa

Gymnastiekvereniging Kwiek uit Wormer heeft wegens een gebrek aan bestuursleden, dit jaar moeten besluiten om de vereniging op te heffen. De resterende bestuursleden hebben hun uiterste best gedaan om voor de leden een overgang mogelijk te maken zodat zij hun sport kunnen blijven beoefenen. Daarop hebben ze voor de turnsters en acroleden contact opgenomen met Turncademy ook uit Wormer. Voor hun freerunnen afdeling die veruit de grootste groep leden van Kwiek bevat, is er contact opgenomen met gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa uit Krommenie. Beiden verenigingen bieden deze tak van sport aan, die op dit moment populair is bij jongens en meisjes.

Een ander voordeel is dat het freerunnen bij LH en Kwiek al werd geleid door dezelfde trainersgroep. Dat maakte de overstap om beide afdelingen samen te voegen nog eenvoudiger. Om de overstap voor de leden van Kwiek makkelijk te maken, zullen de lessen in de sporthal van Wormer op dezelfde dagen en tijden in het nieuwe seizoen ongewijzigd blijven. Ook alle materialen die in Wormer voor het freerunnen zijn aangeschaft zullen gebruikt kunnen blijven door de leden. Daarnaast zijn dit jaar ook specifieke materialen in Krommenie aangeschaft voor het freerunnen middels een gift van het Schipholfonds.

Proefles

Dat betekent dat het freerunnen bij gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa vanaf eind augustus zowel in Krommenie als Wormer beoefend kan worden. In Krommenie zijn de lessen in de gymzaal van het Altra College op de Jupiterstraat op maandag en donderdag. In de sporthal van Wormer op de Spatterstraat zijn de lessen op woensdag, vrijdag en zaterdagochtend.
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij [email protected]. Zin om het ook eens te proberen?
In het nieuwe seizoen kan er ingeschreven worden op een gratis proefles.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?