Februari nieuws over de Bedrijvenvereniging Wormerland en haar leden

Onze Hoofdzaak is twintig jaar geworden

Twintig jaar geleden hoefde Farid Marhoum niet lang na te denken toen zijn voormalige baas vroeg of hij de kapperszaak wilde overnemen. ‘Ik had altijd al het idee om een eigen zaak te beginnen en had er vertrouwen in dat mijn oude klanten zouden blijven.’ Daarin is hij niet teleur­ gesteld. Hij knipt nu de kinderen van de kinderen van toen.

Samen met zijn vrouw Jessica heeft hij met Onze Hoofdzaak een kapsalon opgebouwd waar een team van zes kapsters het haar van dames en heren verzorgen. ‘Knippen’ is een wel zeer beperkte omschrijving van het werk van de kapsters.

’Wij volgen de modetrends. Ze hoeven maar de naam van een beroemde voetballer of artiest te noemen en we weten wat de klant wil. We doen heel veel aan styling. We volgen cursussen in binnen- en buitenland om de klanten van dienst te zijn met de modernste kleuren en technieken.’ Voor de heren is een deel van de kapsalon ingericht als een barbershop, waar ze geschoren kunnen worden en waar zij een keuze kunnen maken uit opgeschoren kapsels. ‘We hebben voor deze activiteit een speciale cursus gevolgd bij Schorem in Rotterdam, de meest toonaangevende barbershop van Nederland. Wij verkopen ook hun hele assortiment aan verzorgingsproducten.’ Een Ajaxfan die uit liefde voor zijn vak naar Rotterdam gaat om bij te blijven. Onze Hoofdzaak, een eigentijdse kapsalon met ouderwetse gezelligheid.

Het visitekaartje van…

Bedrijfsnaam: Bokumo
In Wormerland gevestigd sinds: 1992
Activiteiten: Computershop en ICT-oplossingen
Waarin is uw onderneming uniek: Altijd maatwerk en met oog voor het belang van de klant
Ons motto: Continue op zoek naar de beste manier om klanten blij te maken
Adres: Faunastraat 113-115, Wormer, www.bokumo.nl

Nieuws

  • Wist je dat de BVWormerland er voor alle soorten ondernemers is? Onze leden bestaan uit ervaren en doorgewinterde ondernemers met grote bedrijven, maar ook uit starters en zzp-ers. Met een mooie mix van ervaring en frisse ideeën versterken we elkaar. Kom je er ook bij? Word lid en meld je aan via info@bvwormerland.nl
  • Zodra het kan starten we weer met het OndernemersCafé en OndernemersOntbijt. Houd je mail in de gaten.
  • De eerstvolgende bestuursvergadering is 10 maart. Mail je input.

Met een sterke bedrijvenvereniging naar een groeizaam ondernemersklimaat.

Lid worden of meer informatie? Neem contact met ons op via: info@bvwormerland.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?