De BSO van Kinderopvang Baloe is op zoek naar…

Baloe is op zoek naar: Koks, techneuten, sporters, muzikanten, kunstenaars, theatermakers, onderzoekers, avonturiers en luiaards tussen de 4 en 12 jaar. Kortom; naar kinderen die op zoek zijn naar hun talenten en graag hun hobby’s willen ontwikkelen.

© Dennis Bouman

Ons doel is om kinderen na school en in vakanties een leuke tijd te bieden, nieuwe dingen te leren ontdekken en met elkaar van alles te ondernemen, in een gezellige en ontspannen sfeer en omgeving. Daarom gaan we veel naar buiten en is er volop ruimte voor sport en bewegen, maar ook voor koken en bakken, robots maken, verkleden en schminken, varen en vissen, zagen en timmeren, schilderen en creatief zijn met allerhande knutselmaterialen. En ook als je lekker wilt chillen, lezen of een spelletje wilt spelen of meedoen met een yogales, kan dat bij Baloe.

De BSO’s van Baloe vind je in of rond alle basisscholen van Wormerland. Elke BSO- locatie beschikt over een eigen plek met huiselijk ingerichte ruimtes en biedt uitdagende activiteiten.

Wij werken met groepen in drie leeftijdscategorieën. Zo is er alle ruimte voor een goede afstemming voor activiteiten en uitdagingen op basis van leeftijd en kunnen wij de oudste kinderen meer vrijheid en verantwoording bieden.

© Dennis Bouman

Op onze hoofdlocatie op Dorpsstraat 187 is er voor de kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar een extra uitdagende locatie met heel veel binnen- en buitenruimte, grenzend aan natuurgebied ‘het Zwet’. Hier kunnen de kinderen in de zomer zelfs met de boot en kano’s het water op!

De schoolvakanties lenen zich bij uitstek voor het ondernemen van leuke activiteiten en daarom pakken we dan extra uit!
We maken uitstapjes, bouwen vlotten, nroosteren marshmallows, we houden een beautydag, een skateboard- of tennisclinic, doen mee aan een muziekworkshop, kijken naar een reptielenshow, en gaan schaatsen op de ijsbaan of varen op het Zwet. Kortom, samen met de kinderen maken wij elke keer een spetterend vakantieprogramma.

© Dennis Bouman

Wil je meer informatie of een kijkje komen nemen op een van onze locaties, dan kan dat natuurlijk! Neem hiervoor contact op met onze planningsmedewerkers, zij helpen je graag verder, T 075-6429910. Je kunt ook een rondleiding aanvragen via onze website: www.kinderopvangbaloe.nl.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug