De Bieb Wormer is weer open

Sinds donderdag 20 mei 2021 mogen alle vestigingen van De Bieb voor de Zaanstreek weer open na vijf lange maanden dicht te zijn geweest. Het is dan weer mogelijk om zelf te lenen en in te leveren, werkplekken te gebruiken en er kunnen cursussen worden gevolgd.

De Bieb Wormer, Faunastraat 68, is van maandag tot en met zaterdag open van 12:00 tot 17:00 uur.

Veiligheidsmaatregelen in de vestigingen

De Bieb doet er alles aan om aan om het bezoek aan de vestigingen zo prettig en veilig mogelijk te maken. Klanten wordt gevraagd de veiligheidsmaatregelen op te volgen. Zo is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht en moeten werkplekken en pc’s (vooraf) worden gereserveerd. Ook is er een verplichte gezondheidscheck en registratie.

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn hebben alle abonnementen automatisch en gratis een dubbele leentermijn. Daarnaast kan men het dubbele aantal artikelen lenen, uitgezonderd klanten met een Mini-abonnement of Strippenkaart.

Meer informatie

Meer informatie over de 1,5-meter-Bieb staat op debieb.nl/corona. De Bieb is op werkdagen tussen 9:00 en 15:00 uur telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op (075) 617 22 52.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Eten uit de berm

vrijdag 18 juni 2021|