Laatste nieuws uit Wormerland

Dag van de Mantelzorg

10 november was het de Dag van de Mantelzorg. Helaas gaat de geplande lunch voor mantelzorgers niet door vanwege de corona maatregelen. Wethouder Kees van Waaijen: “We zetten de mantelzorgers ieder jaar in het zonnetje. Dit jaar kan dat helaas niet door met elkaar te lunchen. Maar via deze weg wil ik heel graag mijn dank uitspreken aan alle mantelzorgers die – zeker in deze moeilijke tijd – dag in dag uit voor hun naasten klaar staan. Ik hoop iedereen begin volgend jaar te zien.”

RSWP / Dienstencentrum verplaatst de lunch naar 1 maart 2021. Het is dan Nationale Complimentendag. Een goed moment om mantelzorgers alsnog te trakteren op een gezellig samenzijn.

Trampolinespringen en bowlen

De activiteit voor jonge mantelzorgers (van 8-15 jaar) kon gelukkig wel doorgaan. Zij hebben zich lekker uitgeleefd bij Streetjump. Voor het bowlen met de jonge mantelzorgers van 16-24 jaar wordt een nieuwe datum geprikt.

Hulp voor mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen altijd contact opnemen met de RSWP voor een luisterend oor, meedenken over hoe je mantelzorgtaak te verlichten of voor praktische ondersteuning. Bel 075- 641 96 68 (ma t/m vr 09.30-12.00) of mail naar info@dcwormerland.nl.

mantezorger wandelt naast rolstoel

Repair Café Scwo

zaterdag 21 november 2020|