Creatievelingen in potlood en pastel

Zaandijk – Op 29 en 30 mei komt Carel Poulie met exposeren in Het Weefhuis. Al eerder was zijn werk daar te zien. Nu is het thema ‘Creatievelingen in Potlood en Pastel’. De afgelopen maanden kwam Carel via Instagram in contact met veel kunstenaars. De contacten waren aanleiding voor de nieuwe expositie, waarin de kunstenaars en andere creatievelingen onderwerp zijn geworden. Het leverde bijzondere portretten op van kunstenaars in hun vrije tijd en tijdens hun werk.

Carel werkt met een gemengde techniek bestaande uit grafietstift, houtskool en oliepastel. Zijn werk heeft een vast formaat van 50 x 65 cm. De afgelopen drie jaar heeft Poulie honderden tekeningen gemaakt. Al twee keer eerder exposeerde hij in Het Weefhuis en dat is dan ook de perfecte locatie voor deze expositie.

De expositie in Het Weefhuis in Zaandijk is gratis toegankelijk en beide dagen, 29 en 30 mei, geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor informatie en enkele afbeeldingen van deze expositie kunt u kijken op de website van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl en onze Facebookpagina https://www.facebook.com/hetweefhuis/.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Eten uit de berm

vrijdag 18 juni 2021|