Column van Mascha: ’T is maar hoe je ’t bekijkt

Ken je dat? Je begint als een razende Roeland aan een klus, bijt je erin vast én het eindresultaat mag er dan ook wezen! Je hebt koffie verdiend! Of toch niet… Er moet op het laatste moment nog iets aangepast worden en in de tijd dat je bezig was zijn er andere klussen blijven liggen en weer nieuwe bijgekomen. Het voelt alsof je tegen de stroom inzwemt. Hoe tof ik het ook vind dat Optimaal Lokaal Media nu naast Aktief, ook Reuring voor Wormerveer en Westknollendam, Kijk! Krommenie voor Krommenie en Krommeniedijk en binnenkort Het Lint voor Assendelft uitgeeft, soms is het een uitdaging om alle deadlines te halen.

Zo’n momentje had ik toen het interview met Jennifer de Boer binnenkwam over de zorgen rondom de gezondheid van haar dochtertje Djeslynn. En bam! Ik zag alles weer in perspectief. Wees alvast gewaarschuwd, dit verhaal komt binnen.

Voor deze Aktief werden ook gesprekken gevoerd met de onlangs 90 jaar geworden Wormerse Corrie Klijn en met Serra Huijgen, medewerkster bij ’t Weidje. Serra zoekt een opvolger m/v met net zoveel liefde voor dieren als zij. Verder hebben er weer veel mee-makers hun best gedaan om van deze editie een veelzijdig tijdschrift te maken over de mensen en plekken die je kent.

Veel plezier als je het gaat lezen! Dan ga ik nog even ‘vrolijk’ verder, tot ik écht koffie verdiend heb.

Groetjes,

Mascha

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?