Column van Mascha: Prutser

Compleet zat was ik m’n haar, maar de kappers waren nog dicht. En wat doe je dan?

Gewoon wachten natuurlijk tot ze weer open zijn!
Laat ik in wachten nou niet zo goed zijn, dus heggen- schaar erbij en aan de slag. In het begin voorzichtig het instructiefilmpje op Youtube volgend, werd ik al snel overmoedig en minder precies. Laagjes, pony, grote pret! En het resultaat? Tja, het is weer eens wat anders en gelukkig zijn de kappers inmiddels weer open.

Nog iets waar ik niet voor opgeleid ben, maar toch doe, is de eindredactie van Aktief. Iedere editie leer ik weer bij. Verpruts ik iets, dan kan ik dat meestal nog wel op tijd corrigeren. Maar de vorige editie was ik er helaas te

laat bij. Op één van de foto’s bij het artikel over skiester Anna Konijn (13) uit Wijdewormer, precies die zonder skibril en helm, staat Anna helemaal niet, maar een andere skifanaat genaamd Anouk.

Dit is de echte Anna Konijn:

Gelukkig is Anna super sportief en zo heeft zij het ook opgevat. Bedankt Anna! Voor deze editie heb ik nog meer sportieve, vriendelijke en hulpvaardige Wormer- landers leren kennen. Blader verder en ontdek wie het zijn. (Als het goed is staat er ook een foto van ze bij.)

Veel leesplezier!

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug