Column van Mascha: Geluksvogels

Sommige dingen lijken belangrijk voor een vol en gelukkig leven. Denk bijvoorbeeld aan school, sporten, vrienden en werk. En daarin is de keuze reuze. Een enkeling weet meteen wat te kiezen, maar sommigen blijven maar van alles uitproberen, omdat er niets helemaal voegt. Als je geluk hebt rol je ergens in en blijkt dat het je bij toeval geweldig goed past. Het is leuk en je hebt er talent voor, of vice versa. Je hebt de pot met goud onder de regenboog gevonden!

Zelf heb ik er niet ééntje mogen vinden, maar meteen een heleboel. Wonen in Wormerland, familie & vrienden, hobby’s te over en heel erg leuk en dankbaar werk! Deze editie puilt uit met nog veel meer van dit soort geluksvogels.

In het interview met Helma van Assema kun je lezen dat zij compleet op haar plek is bij haar werk als receptioniste en toezichthouder bij zwembad Het Zwet en bij een sporthal in Uitgeest. Goos Mante haalt het geluk liever uit ‘mooie radio maken’ en Jasjwin Riele is juist weer het meest in zijn element als hij als freerunner een mooi parcours kan afleggen. Onze Guus houdt naast schrijven ook erg van muziek maken en wie weet vinden de kids van OBS De Eendragt hun plezier wel in gedichten maken.

Heb je jouw passie nog niet gevonden? Wie weet vind je het dan leuk om als vrijwilliger maximaal drie uren per maand wat ‘bewijsnummers’ van Aktief langs te brengen en te ontdekken wat er leeft bij onze adverteerders in met name Wormer. Lijkt dat je wel iets? Mail dan naar mieke@optimaallokaalmedia.nl

Groetjes,

Mascha

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?