Crystal van der Lee haalt meer dan 2K op voor ziekte Lenn(1)!

In Aktief april berichten we over de mooie actie van Crystal van der Lee om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte SMA. Dit doet zij omdat ze geraakt is door de kleine Lenn (1), die zij als pedagogisch medewerkster verzorgt op het kinderdagverblijf waar zij werkt. Hij heeft helaas deze nare ziekte. We zijn blij te kunnen melden dat Crystal met het geven van personal trainingen en losse donaties, inmiddels al meer dan 2000 euro bij elkaar heeft gesport!

Met diverse hilarische en super blije filmpjes hield Crystal de redactie op de hoogte van de oplopende bedragen. De foto is een screenshot van een van de vreugdedansjes die we ontvingen.

Crystal: ‘Ik wil iedereen die heeft gedoneerd en iedereen die is komen trainen heel erg bedanken! Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ben super blij met het bedrag dat ik al heb opgehaald. Op naar de 2,5 duizend euro!’

Wil je ook graag een personal training met Crystal meemaken? Dat kan nog tot 1 juli.

Mail je naam en telefoonnummer aan [email protected]

Crystal neemt dan contact op om een training in te plannen. De donatie van minimaal 5 euro kun je na afloop naar haar overmaken, op naam van C.M. Moritz, o.v.v. Power to Lenn, rek. nr. NL54INGB0007800855.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Eten uit de berm

vrijdag 18 juni 2021|