BV Wormerland: Wormerlandse ondernemer in het zonnetje

VDW Design Wormer
Dorpsstraat 251
1531 HG Wormer

Lid van de Bedrijvenvereniging Wormerland sinds: 1 januari 2021 en daarvoor lid van de ondernemersvereniging Aktief alwaar ook bestuurslid. VDW Design is een onderneming die websites bouwt en ICT- ondersteuning levert aan particulieren en bedrijven.

Wat is er zo leuk aan ondernemen dat u ondernemer bent geworden?
Ik onderneem naast mijn normale baan als brandweerman, wat de diversiteit en afwisseling zo leuk maakt. Het is gewoon leuk om de dingen waarin je goed bent, aan te bieden aan je medemens. Tja en als dat dan ondernemerschap betekent dan zit je goed.
Als ondernemer ben ik ook zeer betrokken bij allerlei maatschappelijke doelen binnen Wormerland. Dit geeft een grote mate van voldoening.

Waarom Wormerland?
Wormer is de plek waar ik opgegroeid ben en bijna zeker niet meer weg ga. Dus ligt het voor de hand dat je je vestigt in Wormerland.

Waar bent u trots op en waarom?
Ik ben trots op het feit dat ik al meer dan tien jaar gewoon kan blijven en naast mijn normale baan allerlei activiteiten kan ontwikkelen. Het is nooit de bedoeling geweest dat ik mijn bedrijf op een grotere schaal zou uitbouwen.

Wat staat op de eerste plaats op uw wensenlijstje?
Dat sluit eigenlijk mooi aan op wat mijn doelstelling is bezig zijn met allerlei maatschappelijke doelen en betrokken zijn in de Wormerlandse maatschappij.

Waar ergert u zich aan?
Aan mensen die overal een probleem van maken en zich druk maken over andere mensen.

Nieuws van Bedrijvenvereniging Wormerland

  • Op 20 april werden we hartelijk ontvangen bij YONGLI Belting Nederland (voormalige Welwaaij). Daar was de algemene ledenvergadering. Het verslag staat binnenkort op onze website.
  • Wie wil er een bestuursfunctie oppakken, of een werkgroep opstarten om de belangen van de winkels en horeca beter te behartigen?
  • Op 11 mei is er een bestuursvergadering. Mail je input!
  • Kom je ook naar het OndernemersCafé op woensdag 25 mei om 17.30 uur in Valerius Boutique Hotel te Wormer. Aanmelden is fijn, maar spontaan aanwaaien kan ook.
  • We hebben een mooie club, maar we willen groei! Word lid en kom erbij!

Met een sterke bedrijvenvereniging naar een groeizaam ondernemersklimaat.

Lid worden of meer informatie? Neem contact met ons op via: info@bvwormerland.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?