BV Wormerland: Wormerlandse ondernemer in het zonnetje

Sanne Rooijmans, partner Thrive Academy
Sinds 2021 zijn we lid van Bedrijvenvereniging Wormerland. Thrive Academy helpt leidinggevenden en ondernemers om te krijgen wat zij willen en af te komen van wat zij niet willen, zowel zakelijk als privé. De vier pijlers van onze coaching: fysiek, focus, relaties en business.

Wat is er zo leuk aan ondernemen dat u ondernemer bent geworden?
Het leukste van ondernemen is dat ik vanuit een idee echt iets kan creëren. Zoals van niets naar een mooie studio in Zaandam. Het blijft uitdagen en het houdt mij scherp.

Waarom Wormerland?
Elf jaar geleden ben ik in Wormerland gaan wonen. Ik ging aan de slag met het helpen van mensen met hun gezondheid. Twee jaar geleden heb ik met mijn team een omslag gemaakt en onze visie bijgesteld: ondernemend Nederland fysiek en mentaal nog krachtiger maken, zowel zakelijk als privé. In Wormerland hebben we proef gedraaid met dit concept. Door het succes zijn we gegroeid en zijn we naar Zaandam verhuisd.

Waar bent u trots op en waarom?
Op het team, de samenwerking en het doorzetten met wat op ons pad komt. Thrive staat niet voor niets voor bloeien in welke omstandigheden ook.

Wat staat op de eerste plaats op uw wensenlijstje?
Wensen, dromen en hopen werken in mijn ogen niet als je echt iets wilt bouwen in de fysieke realiteit. Voor mij is dat: zien waar ik naartoe wil, daar acties aan plakken en die acties uitvoeren. Dat wil zeggen: in april op tweehonderd krachtige members zitten.

Nieuws van Bedrijvenvereniging Wormerland

  • Op 9 juni was er een Ondernemers Ontbijt met een presentatie door Sanne Rooijmans van Thrive Academy over de context en waarheden van waaruit je handelt en onderneemt. Ben je er bij het volgende OndernemersCafé of OndernemersOntbijt ook bij? Top!
  • Wil je spreken op het volgende event? Mail ons.
  • Zin om ondernemers uit je buurt te ontmoeten en samen de krachten te bundelen? Kom bij het bestuur!
  • Mail je input voor de volgende bestuursvergadering!

Met een sterke bedrijvenvereniging naar een groeizaam ondernemersklimaat.

Lid worden of meer informatie? Neem contact met ons op via: info@bvwormerland.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?