Briljanten huwelijksjubileum en nog steeds dol op elkaar!

Vandaag was burgemeester Judith Michel op bezoek bij echtpaar Beekers-Karssen. Zij zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Een prachtige mijlpaal, waar zij samen met hun 2 kinderen, 3 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen van genieten.
Het begon allemaal in Harderwijk. Meneer Beekers zat daar in militaire dienst en mevrouw was op familiebezoek. Op de kermis sloeg de vonk over. Hoe dat nu precies ging, is niet meer geheel duidelijk. Wel duidelijk is dat dit echtpaar nog steeds erg dol is op elkaar!
Mevrouw Beekers: “Wij hebben toch zo’n mooi leven gehad en zo genoten. Twee jaar terug reden we nog samen naar Oostenrijk om daar te wandelen. We zijn daar wel 40 jaar geweest, zo heerlijk.”
Meneer Beekers werkte jarenlang als machinist bij de papierfabriek Van Gelder. aansluitend ging hij aan de slag bij Verkade. Daar kijkt hij met veel plezier op terug. Toen meneer Beekers met de VUT ging, heeft het echtpaar zich jarenlang ingezet als vrijwilliger. Samen gingen ze op vakantie met mensen met een beperking. Ook gingen ze met de Zonnebloem mee als vrijwilliger op de vaarvakanties.
En nog steeds gaan ze er nog regelmatig op uit, bijvoorbeeld even appeltjes en honing halen in Abbekerk of een rondje maken door de Beemster.
We wensen dit lieve paar nog veel mooie jaren samen.

TEKST EN BEELD: GEMEENTE WORMERLAND FOTO: GOEDHEER FOTOGRAFIE

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?