Béééh béééh groot nieuws, Mindy het dwerggeitje is bevallen!!

Béééh béééh groot nieuws!!!  Ik Mindy de leukste dwerggeit van ’t Weidje, ik ben de kleinste van het stel😊. Ik ben vorige week bevallen van een mooie zoon. Nou die is klein joh, soms moet ik hem zelfs zoeken.

Nu kan ik wel blij zijn maar afgelopen vrijdag was het even anders. Ik kreeg toch een krampen in mijn buik niet normaal. Momenten dat het stopte en dan begon het ineens weer. Ik dacht ik moet poepen maar het lukte niet. Er was geen verzorger in de stal, dus ik roepen zo hard als ik kon. Gelukkig kwamen Eileen en Destiny naar binnen rennen, ze zagen meteen dat ik het lastig had. Dat ik achterom keek zag ik twee pootjes en een klein neusje, huh, mijn kindje werd geboren. Ik persen maar het lukte me niet, om hem helemaal eruit te krijgen. Ik was zo blij dat die meiden er waren, ze hebben even geholpen en ja hoor daar was hij.

Wat een schatje, zo klein, zo lief, zo schattig, zo mooi , maar ook zo vies. Dus ik heb hem eerst even goed schoongelikt. Hij stond nog een beetje gammel op zijn pootjes, en viel door het likken af en toe om. Maar uiteindelijk is het best een mans ventje, hij wist meteen waar hij moest drinken. Dat was voor mij nog een beetje vreemd, maar ik begreep al snel dat ik dan stil moest blijven staan. Ik ben enorm trots op hem en ik zal hem goed verzorgen. Hij zal opgroeien tot een stoere bok, net zoals zijn vader. Want wat lijkt hij sprekend op hem.

Even terzijde, ik had een weddenschap met Loes de Toggenburger geit van ’t Weidje dat ik als eerste zou bevallen. Zij twijfelde er niet aan dat zij de eerste zou zijn. Ha ha ha, nou niet dus😊.

Béééh groetjes en tot gauw Mindy en de kleine Spicy

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug