Laatste nieuws uit Wormerland

Open Atelier in Wormer

Ger Zaagsma houdt de aankomende twee weekenden Open Atelier in zijn recent gestarte werkplaats aan de Dorpsstraat 55 in Wormer. Van 26 t/m 29 november en van 3 t/m 6 december, is zijn atelier ’s middags geopend van 13-17 uur.

Er wordt onder andere een groot “aquarel van de maand” van Molen de Koker in Wormer tegen een actie prijs aangeboden.
Verder is er een bokje met veel (nog) niet ingelijste aquarellen, waaronder veel vroeg werk van de schilder. Uitzoeken tegen actieprijzen. Natuurlijk is er naast aquarel veel meer te zien, met name sfeerschilderijen van het Zaanse en Waterlandse polderlandschap. En natuurlijk ontbreken zijn bekende strand- en zeegezichten niet.

Twee weekenden

De expositie is gespreid over twee weekenden, om drukte te voorkomen.
Vanwege de komende feestdagen is er ook een kalender van 2021 over Wormerland te koop.
Als het vanwege Corona allemaal doorgang kan vinden volgen er daarna misschien nog twee weekenden of open dagen; zie de aankondiging daarover in de etalage te zijner tijd.

Kijkje in de keuken

Gelukkig geen kale winkelruiten bij het pand aan de Dorpsstraat nummer 55. Omdat de etalage regelmatig aangepast wordt is er ook van buitenaf veel te zien.
En als de schilder aan het werk is kan iedereen ook gewoon even meekijken over zijn schouder. Wie weet doet u zélf nog inspiratie op.

Expositie en open atelier

Repair Café Scwo

zaterdag 21 november 2020|