Vacatures in Wormerland

Pedagogisch medewerker BSO

De medewerker die wij zoeken heeft veel passie voor het werken met jonge kinderen. Ons specifieke pedagogisch beleid spreekt je aan. Je organiseert met gemak activiteiten, afgestemd op de mogelijkheden, ontwikkeling en behoeften van het individuele kind en/of de groep. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en begeleiding van de kinderen en goed in staat om een gezellige sfeer te creëren waarin de kinderen zich welkom, geliefd en gewaardeerd voelen.

Ben jij spontaan, enthousiast en doe je je werk vol passie? En heb je een MBO- of HBO diploma dat kwalificeert voor het werken in de kinderopvang (check www.kinderopvang-werkt.nl)?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een uitdagende functie in een professionele werkomgeving met een hecht team van ambitieuze en enthousiaste collega’s. Je krijgt een jaarcontract met vaste uren per week en mogelijkheden voor ontwikkeling en scholing/training. Wij organiseren regelmatig leuke personeelsactiviteiten. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO kinderopvang (schaal 6) en daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding en korting op zorgverzekeringen en sportschool aan.

Ben je gekwalificeerd en heb je interesse of vragen? Stuur ons dan je sollicitatie met motivatie en c.v. of neem contact op met Esther Peereboom, 075-6429910 (P&O).

  • In bezit van rijbewijs A
  • Nederlands taalvaardig

Kinderopvang Baloe is een dynamische organisatie met de ambitie de beste kinderopvang te bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Wij onderscheiden ons al jaren door ons specifieke pedagogische beleid. Persoonlijke aandacht en plezier staan bij ons voorop, zodat elke dag bijzonder is!

  • CAO Kinderopvang, schaal 6
  • aantal uur bespreekbaar, met de mogelijkheid tot urenuitbreiding in de Flexpool, Peuteropvang of het KDV

Beschrijving vacature

Locatie
Kinderopvang Baloe B.V.
Dorpsstraat
1531 HD
Wormer
Telefoon 075-642 9910