24 juni Over de Dijk koor zingt in Dorpshuis Oostknollendam

Op 24 juni aanstaande geeft het koor Over de Dijk hun jaarlijks zomerconcert in het Dorpshuis van Oostknollendam (aan de Zaan). Zij zullen ook het lied “Meer dan Zaans” van Barry Menger ten gehore brengen, hij zal hier zelf ook bij aanwezig zijn.

Barry heeft dit lied gecomponeerd in Corona tijd, zie ook; https://www.mediamatic.net/en/page/40492/barry-menger  en  https://www.meerdanzaans.nl. In Corona tijd is er veel aandacht voor hem geweest in de (social) media, zo ook voor zijn boek Sjoerd en de Stapelstad. Over de Dijk is het eerste koor die zijn arrangement live presenteert. Barry zal zelf ook aanwezig zijn bij het optreden.

Het koor zal op 24 juni bekende en minder bekende nummers zingen, en er is zelfs gelegenheid tot meezingen. Een van de nummers die zij zullen zingen is de tekst van een gedicht wat geschreven is door een van hun leden en waar Frank de muziek voor heeft gearrangeerd. Ook dit nummer is geschreven in Corona tijd, tijdens de eerste lockdown.
Als koor hebben zij, net als de gehele culturele sector, een lastige tijd achter de rug.  Maar sinds maart, gaan zij in volle kracht en met veel positieve zin weer vooruit. Zij hebben in maart een meezing concert georganiseerd in Wormer dat snel was uitverkocht, in april deden zij mee aan het korenfestival in Jisp en in juni staan ze dan in Oostknollendam. Zie ook de site; https://kooroverdedijk.nl/.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?